Inimesi ümbritseb rikkalik kosmeetikatoode ja iluteave …

Võib öelda, et melaniini varutakse nahale pika aja jooksul, nii et kui soovite laike eemaldada, võtab see sama palju aastaid, kui kulus laigude tekkimiseks. Arvatakse, et see on. Kui soovite tõesti saada ilusat nahka ilma nägu pesemata, on oluline omandada tegelik tähendus “ära pese oma nägu”, et mitte valesti aru saada. Isegi need, kes on tavaliselt ettevaatlikud, näiteks: „Kui te päikesepõletuse kätte saate, siis ärge hoolitsege selle eest ja ärge vaadake seda, see muutub plekkideks!” Selles pole kahtlust. Kuiva naha puhul on ekslik arvata, et naha barjäärifunktsioon on nõrgenenud, põhjustades otsest ärritust, mille tagajärjeks on naha paindumatus ja kalduvus kortsudele. Akne eelsoodumus varieerub põlvest põlve. On palju juhtumeid, kus inimesed, kellel on puberteedieas olnud suuri ja väikeseid akneid ning kellel on olnud raskusi, ei saa neid täiskasvanuks saades 100%. Paljude kosmeetikatoodete ja iluteabe ümbritsetud inimesed veedavad nahahooldusel 365 päeva, kuni nad on rahul. Kui aga tava pole õige, on suure tõenäosusega naha kuivus. Isegi kui kasutate populaarseid kosmeetikatooteid, vajate tundlikku nahka, mis on koormav, vajate nahahooldust, mis ei koormaks teie nahka. Palun proovige muuta igapäevane hooldus vähem koormavaks hoolduseks. Inimesed, kes kahetsevad „Ma läksin välja kõrvetava päikese all!”, Pole samuti probleem. See tähendab, et peate tingimata nõuetekohase nahahoolduse läbi viima. Kuid kõigepealt peaksite niisutama. Ainevahetuse parandamine on kogu keha kudede töö parandamise sünonüüm. Lihtsustatult tähendab see terve keha ehitamist. Põhjuse parandamine on “tervis” ja “ilus nahk” üksteisest sõltuvad. Kui proovite nahka katvat rasu jõuga hõõrudes eemaldada, on see stiimul akne tekitamiseks. Oluline on seda teha pehmelt, et mitte kahjustada nahka nii palju kui võimalik. Üks asi, mida tuleks tundliku või kuiva naha hooldamisel meeles pidada, on naha barjäärifunktsiooni parandamine ja tugevdamine. Põhiprintsiibiks on tõkkefunktsiooni parandamise esikohale seadmine. Asi on selles, et “kui koju jõuate, eemaldage oma meigi või rasu plekid.” Kui seda ei saa kindlalt teha, pole liialdus öelda, et “valgendamine on ebasoovitav!” Turul on palju kosmeetikat, mis võib poorid kõrvaldada, kuid enamikul juhtudel pole võimalik selgitada põhjust, miks poorid ei sulgu korralikult, nii et üldise igapäevaelu jaoks, nagu toit ja unetunnid, on samuti oluline pöörata tähelepanu . Kehaseebil, mida sageli kuulete, on tugev pesuvahend, nii et see eemaldab rohkem rasva kui vaja, põhjustades naha kuivust ja karedat nahka ning vastupidi, tundub, et on juhtumeid, kus esineb liigset rasueritust. Kuna just kehaseepi kasutan pidevalt, on üldpõhimõte kasutada midagi, mis nahka ei kahjusta. Mõned kehaseebid võivad aga põhjustada nahaärritust.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました