Näopesuvahu kohta …

Mis puutub näopuhastusvahtu, siis see on väga lihtne, sest see pannakse vahustama lihtsalt vee või kuuma vee lisamise ja sõtkumisega, kuid teisest küljest kipub see nahale rasket koormust pakkuma, mis põhjustab naha kuivust. Mõned inimesed ütlevad seda. Vana tüüpi nahahooldus ei pööranud tähelepanu ilusa naha loomise füüsilisele protsessile. Täpsemalt, see on sama mis väetise pihustamine ilma motikat üldse põllule panemata. Kuna just une ajal on naha ainevahetus aktiivsem, siis kinnitan, et kui olete teadlik korraliku une tagamisest, muutub naha ainevahetus aktiivsemaks ja plekid vähem märgatavad. On lugematu arv naisi, kes on tundliku naha pärast mures ja kui müüja viis läbi 20–40-aastaste naiste uuringu, ütles enam kui 40% jaapanlastest, et neil on pikka aega tundlik nahk. et sa mõtled. Inimesed, kes söövad korraga palju või kellele algselt meeldib süüa ja juua, kinnitavad, et isegi kui nad on teadlikud toidu koguse kontrollimisest igal ajal, jõuavad nad ilusale nahale lähemale. Paljud inimesed ütlevad: “Ma ei suuda mõelda valgendamisest ja soolestiku keskkonnast vastastikusest suhtlusest.” Kui aga ütlete, et soovitakse valgendamist, on mõte parandada soolekeskkonda ilma ebaõnnestumiseta. Sulle ei meeldi kuivuse tõttu sügelus või nahk muutub alaväärtuslikuks, eks? Sellisel juhul asendage nahahooldustoode niisutava toimega ja ka kehaseep. Kui te ei saa muretseda naha rasu pärast, isegi kui te nahka tugevalt hõõrute, põhjustab see aknet. Nii palju kui võimalik, palun tehke seda õrnalt, et teie nahka mitte kahjustada. Kui vereringe ei ole sujuv, ei ole võimalik poorirakkudesse toimetada piisavalt toitaineid, ainevahetus on häiritud ja selle tagajärjel tekivad poorides probleemid. Kui soovite karedat nahka tervendada, on oluline iga päev korralikult elada. Ma arvan, et on mõttekam parandada karedat nahka keha seest ja muuta nahk söömisharjumusi parandades ilusaks. Tundlik nahk on seisund, kus nahka kaitsev barjäärifunktsioon on pikka aega nõrgenenud tänu sellele, et nahk kuivab vee või rasu puudumise tõttu 365 päeva aastas. Võib öelda, et probleemid on tõenäoliselt ilmnema. Paljudel modellidel või näospetsialistidel võib olla huvi lugeda raamatutest juhendatud raamatut “Kosmeetika ilma näopesuta”. Nägu pestes pestakse naha pinnale kleepunud mustus või rasu, mida on võimalik pakkuda. Nahahooldus toimib ainult epidermisel, mis on naha allikas, ja selle sees oleval sarvkihil, kuid see hädavajalik sarvkiht on piisavalt kõva, et blokeerida õhu läbipääsu. Tundub, et see on muutunud. Kui teil on koidikul või pimedal ajal kuiv nahk, valige kehaseep, mis on täis niisutavaid koostisosi. Naha jaoks võib väita, et niisutamise eest tuleb hoolitseda kehaseebi valimise meetodil.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました